×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν κατεβαίνει στην Α2


    Μαντώ Καψάλη

ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν κατεβαίνει στην Α2


Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Κώστα Σιαράβα, τελικά δεν θα αγωνιστεί στην Α2 τη νέα σεζόν. 

Όπως έκανε γνωστό ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν αγωνιστεί στην Α2, κατηγορία τη νέα σεζόν  παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο Καχριμάνης και ο Σιαράβας από την πλευρά της Περιφέρειας Ηπείρου.

Η ανακοίνωση των Ιωαννιτών αναφέρει: 

«Τις τελευταίες μέρες ενεργοποιήθηκαν φορείς της πόλης και συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Σιαράβας κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α2.
Αυτό δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό και ως εκ τούτου η πρώην Διοικούσα Επιτροπή (Ιωάννης Μάντζιος, Χρήστος Γεωργίου, Ευάγγελος Παπαγγέλης και Γιάννης Κουτσολιόντος) καθώς και ο χορηγός μας, η οικογένεια Σεπετά, εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΠΑΣ Γιάννινα οριστικά και αμετάκλητα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κ. Καχριμάνη όσο και τον κ. Σιαράβα για τις σοβαρές και άοκνες προσπάθειες που έκαναν για την εξεύρεση μιας αμοιβαίας αποδεκτά λύσης που θα εξασφάλιζε την συμμετοχή του ΠAΣ Γιάννινα στην Α2 κατηγορία.
Για την πρ. Διοικούσα Επιτροπή
Ιωάννης Μάντζιος»

ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! ΠΑΙΞΕ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΘΕΛΕΙΣ

Τελευταία Νέα