×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πετυχημένο Σεμινάριο στις Σέρρες


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμα ένα τοπικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, το οποίο διοργανώθηκε το διήμερο 27-28 Απριλίου στο «ΔΑΚ Σερρών – Κοιλάδα». Οι εξαιρετικές ομιλίες που έγιναν, η μεγάλη παρουσία των προπονητών της περιοχής αλλά και οι απορίες που διατυπώθηκαν απέδειξαν το ενδιαφέρον των Ελλήνων προπονητών να γεμίζουν με γνώση τη… φαρέτρα της τεχνικής τους κατάρτισης.

Οι ομιλίες των Γιάννη Χριστόπουλου, Χάρη Μαρκόπουλου, Παντελή Μπούτσκου, Ελένη Καφαντάρη και Θανάση Χατζηνικολάου κινήθηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα βοηθώντας όσους βρέθηκαν στις κερκίδες να κερδίσουν γνώσεις κι ιδέες που θα τους φανούν χρήσιμες στην προπονητική τους πορεία.

Στο κλειστό των Σερρών βρέθηκε και ο Α’ αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος αναφερόμενος στο Τοπικό Σεμινάριο δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ καλό και εποικοδομητικό Σεμινάριο που έρχεται να προστεθεί σε μία μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Σύνδεσμος για να φέρει την επιμόρφωση και τη γνώση πιο κοντά σε όλα τα μέλη του ανεξάρτητα από γεωγραφικά κριτήρια. Τέτοια Σεμινάρια βοηθάνε πάρα πολύ τους προπονητές να ανταλλάξουν απόψεις και γνώσεις προς όφελος του μπάσκετ».

Συλλυπητήρια σε Γιαννακόπουλους

Από εκεί και πέρα ο Σύνδεσμος θέλησε να συλλυπηθεί την οικογένεια Γιαννακόπουλου για την απώλεια του Κώστα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ αναφέρει: «Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Γιαννάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τη θλίψη τους για τον χαμό του Κώστα Γιαννακόπουλου. Παράλληλα, επιθυμούν να συλλυπηθούν τους αδερφούς του, Παύλο και Θανάση αλλά και όλη την οικογένεια του εκλιπόντος, για την απώλεια τους».Τελευταία Νέα