ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ίο με Ρουβά ο Διαμαντίδης (pic)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει δηλώσει αρκετές φορές λάτρης του μπιτς βόλεϊ. Έτσι, βρέθηκε στη διάσημη παραλία της Ίου, τον Μυλοπότα, όπου διεξάγεται το τουρνουά μπιτς βόλεϊ Ios Open. Εκεί, συνάντησε και τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος είναι οπαδός του αθλήματος. Οι δύο τους βγήκαν φωτογραφία και ένας από τους βασικούς χορηγούς της διοργάνωσης την ανέβασε...
Στην Ίο με Ρουβά ο Διαμαντίδης (pic)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει δηλώσει αρκετές φορές λάτρης του μπιτς βόλεϊ. Έτσι, βρέθηκε στη διάσημη παραλία της Ίου, τον Μυλοπότα, όπου διεξάγεται το τουρνουά μπιτς βόλεϊ Ios Open.

Εκεί, συνάντησε και τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος είναι οπαδός του αθλήματος. Οι δύο τους βγήκαν φωτογραφία και ένας από τους βασικούς χορηγούς της διοργάνωσης την ανέβασε στο Instagram, ώστε να τους ευχαριστήσει για τη στήριξή τους.

Δείτε τη φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/BlNsarkl7o1/?taken-by=lartedelgelatogr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην Ίο με Ρουβά ο Διαμαντίδης (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.