ΕΟΚ

ΕΟΚ: Στη Μόσχα ο Λιόλιος, συναντήθηκε με τον Βατούτιν

Ο Βαγγέλης Λιόλιος βρίσκεται στη Μόσχα και είχε ραντεβού με τον Αντρέι Βατούτιν για την υπόθεση του Δημήτρη Ιτούδη.

Τη διαδικασία ώστε να εμφανιστεί ισχυρή Εθνική ομάδα τουλάχιστον στον έναν αγώνα κόντρα στην Τουρκία, κινεί ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος σύμφωνα με πληροφορίες.
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, θέλει στο Eurobasket του 2022 η Εθνική ομάδα να έχει προπονητή τον Δημήτρη Ιτούδη και για αυτό πήγε στη Μόσχα.

Αυτές τις μέρες ο Λιόλιος βρίσκεται στη Ρωσία και πιο συγκεκριμένα τη Μόσχα, καθώς είχε ραντεβού με τον Αντρέι Βατούτιν.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ συνάντησε τον ισχυρό άντρα της ΤΣΣΚΑ και συζήτησαν για το ενδεχόμενο ο Δημήτρης Ιτούδης να αναλάβει την Εθνική Ομάδα.

Χωρίς την συγκατάθεση της ΤΣΣΚΑ ο Ιτούδης δεν μπορεί να έρθει στην επίσημη αγαπημένη και για αυτό η ΕΟΚ έχει αρχίσει τις διερευνητικές επαφές.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο Αντρέι Βατούτιν τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

Μάλιστα ο διοικητικός ηγέτης της ΕΟΚ θα είναι στο αποψινό παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται μετά το τέλος του αγώνα να συναντηθεί και με τον Έλληνα τεχνικό.

Όπως και να έχει η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αυτό δείχνει την πρόθεση των δύο πλευρών να υπάρχει μια ευάρεστη επικοινωνία.

Και είναι γεγονός ότι ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ δεν έχει κρύψει ότι το μεγάλο του όνειρο είναι να αναλάβει την Εθνική ομάδα.

Exit mobile version