ΕΟΚ

Λιόλιος- Βασιλακόπουλος: Την Τρίτη (14/9) η… παράδοση- παραλαβή της ΕΟΚ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος εγκαταστάθηκε ήδη στο γραφείο του και άρχισε τις πρώτες ενέργειες αλλά την Τρίτη (14/9) το πρωί θα παραδοθεί επίσημα η ΕΟΚ από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο- Αινιγματική η στάση του Παναγιώτη Φασούλα

Λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο Βαγγέλης Λιόλιος πέρασε το κατώφλι των γραφείων της Ομοσπονδίας και κατευθύνθηκε προς το νέο του γραφείο.
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο Βαγγέλης Λιόλιος πέρασε το κατώφλι των γραφείων της Ομοσπονδίας και κατευθύνθηκε προς το νέο του γραφείο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος έφτασε τα ξημερώματα στην Αθήνα. Αφού τη βραδιά του εκλογικού του θριάμβου (Κυριακή 12/9) βρισκόταν στο Promitheas Park στην Πάτρα με τους συνεργάτες του. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας ξεκίνησε για την Αθήνα και νωρίς το πρωί της Δευτέρας (13/9) μπήκε στο νέο του γραφείο.

Η επίσημη διαδικασία παράδοσης- παραλαβής αναμένεται να γίνει το πρωί της Τρίτης (14/9). Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Λιόλιο στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Και θα περάσουμε και τυπικά στη νέα εποχή.

Ο απερχόμενος πρόεδρος θα ενημερώσει το νέο διοικητικό ηγέτη της Ομοσπονδίας για ορισμένα ζητήματα και θα περάσουμε στην επόμενη μέρα.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ μάλιστα υπήρξε πολύ συγκεκριμένος στην τηλεδιάσκεψη που έκανε με τους συνεργάτες του αμέσως μετά την ανακοίνωση του εκλογικού του θριάμβου: «Δεν υπάρχουν πανηγυρισμοί, δεν υπάρχουν τυμπανοκρουσίες. Νικήσαμε ως ομάδα κι έτσι θα συνεχίσουμε, κανείς δε βρίσκεται πάνω από την ομάδα» ήταν μέσες- άκρες το νόημα των όσων είπε ο Βαγγέλης Λιόλιος προς τους συνεργάτες του.

Θέλει να διατηρηθούν οι ίδιοι χαμηλοί τόνοι γνωρίζοντας ότι τους περιμένει πολλή δουλειά. Ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας θέλει να προχωρήσει άμεσα κάποια ζητήματα που δε μπορούν να αντέξουν άλλη καθυστέρηση. Επίσης λογικά την Τετάρτη (15/9) θα γίνει και η πρώτη συνεδρίαση ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα το Δ.Σ.

Απ’ εκεί και πέρα αποτελεί αίνιγμα η στάση που θα τηρήσει ο Παναγιώτης Φασούλας. Η ανακοίνωση που εξέδωσε δεν περιλαμβάνει μόνο πίκρα αλλά ταυτόχρονα… θυμό και αμφισβήτηση! Κάπως έτσι εντείνονται οι φήμες ότι δε θα συμμετέχει στο νέο Δ.Σ και τη θέση του θα πάρει ο Γιάννης Τσουμής (επίσης της παράταξής του). Αλλά αυτό είναι κάτι που θα το καθορίσει ο ίδιος.

Το βέβαιο είναι ότι δε μπορεί να είναι ευχαριστημένος όχι μόνο από το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και από το… εσωτερικό! Όταν ο ίδιος αν και υποψήφιος πρόεδρος λαμβάνει λιγότερες ψήφους από μέλη της παράταξής του που εκλέγονταν για το ΔΣ τότε υπάρχει κι άλλο ζήτημα.

Exit mobile version