ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Άγριο ξύλο στο Φιλιππίνες – Αυστραλία (vids)

Απίστευτα σκηνικά εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι της Αυστραλίας με τις Φιλιππίνες για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Τα αίματα είχαν ανάψει στο παιχνίδι από διάφορα σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ η αγκωνιά του Ντάνιελ Κίκερτ στο 26′ ήταν η αφορμή ώστε οι παίκτες των δύο ομάδων να αρχίσουν να παρουσιάζουν τις… πυγμαχικές τους ικανότητες. Μάλιστα, οι...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Απίστευτα σκηνικά εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι της Αυστραλίας με τις Φιλιππίνες για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Τα αίματα είχαν ανάψει στο παιχνίδι από διάφορα σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ η αγκωνιά του Ντάνιελ Κίκερτ στο 26′ ήταν η αφορμή ώστε οι παίκτες των δύο ομάδων να αρχίσουν να παρουσιάζουν τις… πυγμαχικές τους ικανότητες.

Μάλιστα, οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, δεν προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αντιθέτως, μπούκαραν και εκείνοι στον καυγά.

Μεταξύ των παικτών που συμμετείχαν στο ξύλο ήταν και ο Θον Μέικερ. Ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως φαίνεται και στα βίντεο παρακάτω, άρχισε να ρίχνει κλωτσιές και μπουνιές στους παίκτες των Φιλιππινών. Ούτε ο επί χρόνια παίκτης των Μπρούκλιν Νετς, Άντρεϊ Μπλατς απέφυγε τον καυγά, καθώς η κάμερα τον δείχνει να επιτίθεται στους Αυστραλούς αντιπάλους του.

Σκληρό ξύλο φαίνεται στα βίντεο να έφαγε ο Νέιτ Σόμπεϊ, ο οποίος φόρεσε το 2017 τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μετά και την αποβολή εννιά παικτών από τις Φιλιππίνες και τεσσάρων από την Αυστραλία το ματς συνεχίστηκε. Όμως, μόλις για περίπου δύο λεπτά. Στο 01:57 για το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου οι διαιτητές αποφάσισαν τελικά τη διακοπή της αναμέτρησης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=Fmr0ry55zxg

Πειθαρχικές διαδικασίες της FIBA εναντίον Φιλιππινών – Αυστραλίας

Exit mobile version