ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ελλάδα – Σερβία: Η εντυπωσιακή mini – movie της αναμέτρησης (vid)

Σε ένα κατάμεστο και γιορτινό ΟΑΚΑ, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/8) το φημισμένο τουρνουά «Ακρόπολις». Η Ελλάδα ηττήθηκε από τη Σερβία με 80-85 στην παράταση σε ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων ως το τέλος. Παρά την ήττα οι πιστοί οπαδοί της Εθνικής χειροκρότησαν θερμά  την ομάδα του...

Ελλάδα – Σερβία: Η εντυπωσιακή mini – movie του ματς (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε ένα κατάμεστο και γιορτινό ΟΑΚΑ, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/8) το φημισμένο τουρνουά «Ακρόπολις». Η Ελλάδα ηττήθηκε από τη Σερβία με 80-85 στην παράταση σε ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων ως το τέλος.

Παρά την ήττα οι πιστοί οπαδοί της Εθνικής χειροκρότησαν θερμά  την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου στο τελευταίο της εν Ελλάδι φιλικό τεστ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Ο Ελληνας τεχνικός είχε την ευκαιρία να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα στα τρία παιχνίδια που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδωσε από την Παρασκευή (16/8) ως χθες (18/8). Θυμίζουμε ότι στις δύο πρώτες αναμετρήσεις η Ελλάδα επικράτησε της Ιταλίας με 83-63 και της Τουρκίας με 84-70.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μπουρούσης: Στο Top 10 συμμετοχών στην Εθνική

Πλέον η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει την Τετάρτη (21/8) με προορισμό την Κίνα, προκειμένου να ολοκληρώσει εκεί την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης (31/8-15/9).

Θυμίζουμε ότι την 1η αγωνιστική (την 1η Σεπτεμβρίου) η Ελλάδα αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο, ενώ στο ματς του άλλου ομίλου η Νέα Ζηλανδία κοντράρεται με την Βραζιλία.

Στο μεταξύ η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανέβασε ένα εντυπωσιακό βίντεο από το παιχνίδι με τους Σέρβους το οποίο περιλαμβάνει πολύ όμορφα πλάνα από τη γιορτή του κλειστού  «Νίκος Γκάλης».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version