ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εθνική Γυναικών: Ψάχνει την δεύτερη της νίκη με την Σλοβενία!

Η Εθνική Γυναικών υποδέχεται την Σλοβενία σήμερα στο Ηράκλειο (20:00, ERTflix) και ψάχνει την δεύτερη νίκη της στο «παράθυρο» των προκριματικών του Eurobasket 2021, μετά την νίκη της πριν λίγες μέρες επί της Βουλγαρίας.

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Εθνική Γυναικών υποδέχεται την Σλοβενία σήμερα στο Ηράκλειο (20:00, ERTflix) και ψάχνει την δεύτερη νίκη της στα προκριματικά του Eurobasket 2021, μετά την νίκη της πριν λίγες μέρες επί της Βουλγαρίας.

Η Εθνική Γυναικών θα ψάξει την δεύτερη επικράτηση της στο Ηράκλειο στο ματς με την Σλοβενία, με τον προπονητή της Βασίλη Μασλαρινό να τονίζει πόσο σημαντική είναι το συγκεκριμένο ματς.

Ο Μασλαρινός δήλωσε σχετικά με τον σημερινό αγώνα: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι τελικό απέναντι στο φαβορί του ομίλου. Στην προηγούμενη συνάντησή μας με τη Σλοβενια τα πήγαμε πολύ καλά, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα καλά στοιχεία που δείξαμε σε εκείνο το παιχνίδι και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Τα κορίτσια είναι έτοιμα να δουλέψουν πάνω σε αυτό και θα δώσουμε τον αγώνα μας για να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σακίλ για Χάουαρντ: «Εγώ είμαι ο άρχοντας των ψηλών, εγώ κάνω κουμάντο!»

Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας. Αλλαγές πολλές δεν μπορούμε να κάνουμε, παρά να διορθώσουμε ό,τι δεν πήγε καλά στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ πρέπει να προσαρμοστούμε περισσότερο στα ατού της Σλοβενίας. Δεν είναι μόνο τα γκαρντ, είναι και οι ψηλές και πρέπει να βρούμε τρόπο να είμαστε αποτελεσματικοί για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Exit mobile version