ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εθνική Ισπανίας: Οι επιλογές για το πρώτο «παράθυρο»

Η Εθνική Ισπανίας κινείται σε ρυθμούς προκριματικών για το Ευρωμπάσκετ του 2022 και ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει μαζί του στη «φούσκα» της Βαλένθια. Η Εθνική Ισπανίας προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Ευρωμπασκέτ 2022 με Ισραήλ και Ρουμανία και ο Σκαριόλο θα έχει μαζί του στο πρώτο «παράθυρο»: Μπριθουέλα, Αλμπέρτο Ντίαθ, Ρούμπεν...

Σκαριόλο- Εθνική Ισπανίας
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Εθνική Ισπανίας κινείται σε ρυθμούς προκριματικών για το Ευρωμπάσκετ του 2022 και ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει μαζί του στη «φούσκα» της Βαλένθια.

Η Εθνική Ισπανίας προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Ευρωμπασκέτ 2022 με Ισραήλ και Ρουμανία και ο Σκαριόλο θα έχει μαζί του στο πρώτο «παράθυρο»: Μπριθουέλα, Αλμπέρτο Ντίαθ, Ρούμπεν Γκερέρο, Φράνσις Αλόνσο (Μάλαγα), Κίνο Κολόμ (Βαλένθια), Φεράν Μπάσας, Λόπεζ Αροστέγκι (Μπανταλόνα), Χαβιέ Μπεϊράν (Γκραν Κανάρια), Τσάβι Ραμπασέδα, Μικέλ Σαλβό (Μπούργος), Τάισον Πέρεζ, Οριόλ Παουλί, Νάτσο Γιοβέτ (Ανδόρα), Αρτεάγα (Εστουδιάντες), Άλεξ Σουάρεζ (Ομπραδόιρο), Μπαρέιρο (Σαραγόσα).

Exit mobile version