ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εθνική Νεανίδων: Ήττα αλλά η δουλειά έγινε

Η Εθνική Νεανίδων μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση, ωστόσο ο αρχικός στόχος επιτευχθεί  και τα γαλανόλευκα κορίτσια πήραν το εισιτήριο τους για την Α’ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.  Η Εθνική Νεανίδων γνώρισε την ήττα στον τελικό από την Φινλανδία με 63-56, ωστόσο οι παίκτριες του Γερεουδάκη άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Το...

Εθνική Νεων
Εθνική Νεανίδων
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Εθνική Νεανίδων μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση, ωστόσο ο αρχικός στόχος επιτευχθεί  και τα γαλανόλευκα κορίτσια πήραν το εισιτήριο τους για την Α’ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Η Εθνική Νεανίδων γνώρισε την ήττα στον τελικό από την Φινλανδία με 63-56, ωστόσο οι παίκτριες του Γερεουδάκη άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό και η Εθνική κυνηγούσε στο σκορ, αλλά δεν άφηνε τη διαφορά των δύο ομάδων να μεγαλώσει. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για την Εθνική που σκόραρε μόλις πέντε πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η γαλανόλευκη μπήκε αποφασισμένη και δεν παράτησε το παιχνίδι. Οι Φινλανδές έδειξαν χαρακτήρα και κράτησαν το προβάδισμα τους μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Δεκάλεπτα: 15-16, 35-19, 45-39, 63-56

ΕΛΛΑΔΑ (Γερεουδάκης): Μπουντούρη 2, Χατζηλεοντή 8(11 ριμπ.), Καρακασίδου 6 , Κριμίλη 24 (4 τριπ., Βαντσιούρη 8, Αναστασοπούλου 2, Εζέτζα 4 , Γούλα 2.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

 

Exit mobile version