ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εθνική ομάδα: Οι εκλεκτοί για Τουρκία – Οι απουσίες και τα ερωτηματικά

Με 13 παίκτες στην αποστολή αναχωρεί η Εθνική Ελλάδας για την Κωνσταντινούπολη.
Εθνική ομάδα: Οι εκλεκτοί για Τουρκία – Οι απουσίες και τα ερωτηματικά

Η Εθνική ομάδα μετά την νίκη-χρυσάφι κόντρα στην Τουρκία προετοιμάζεται για τον δεύτερο διαδοχικό μεταξύ τους αγώνα (28/2, 19:00), αναχωρώντας για την Κωνσταντινούπολη.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα έχει στη διάθεσή του 13 παίκτες και σε σχέση με τους παίκτες της αποστολής στη χθεσινή νίκη προστέθηκαν οι Νίκος Γκίκας και Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ είναι πιθανό να ενσωματωθεί στην αποστολή ο Νικ Καλάθης, ο οποίος πλέον δεν έχει υποχρεώσεις με την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτική η αποστολή της Εθνικής:

Νίκος Ρογκαβόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Κώστας Σλούκας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιάννης Κουζέλογλου, Κώστας Γόντικας, Νίκος Γκίκας και Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική ομάδα: Οι εκλεκτοί για Τουρκία – Οι απουσίες και τα ερωτηματικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.