ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εθνική Σερβίας: Νέος προπονητής ο Κοκόσκοφ

Η Εθνική Σερβίας βρήκε το νέο της προπονητή στο πρόσωπο του Ίγκορ Κοκόσκοφ, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας από τους καλύτερους Σέρβους προπονητής θα βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Ο Κοκόσκοφ είναι η ιδανική λύση για τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του...

Εθνική Σερβίας
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η Εθνική Σερβίας βρήκε το νέο της προπονητή στο πρόσωπο του Ίγκορ Κοκόσκοφ, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας από τους καλύτερους Σέρβους προπονητής θα βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Ο Κοκόσκοφ είναι η ιδανική λύση για τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2021, αλλά και το Προολυμπιακό τουρνουά” είπε αρχικά ο πρόεδρος της Σέρβικης Ομοσπονδίας, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς και πρόσθεσε:

“Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” στους Σακραμέντο Κινγκς, ειδικά στον Βλαντ Ντίβατς, για τη βοήθεια και την κατανόηση τους για την εμπλοκή του Κοκόσκοφ με την Εθνική Σερβίας. Σύντομα θα συναντηθώ με τον Ίγκορ, όπου και θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες και τα πλάνα μας για το επόμενο διάστημα”.

Ο Κοκόσκοφ είχε βρεθεί στην Εθνική Σερβίας το 2004 και το 2005 ως βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Έπειτα βρέθηκε στον πάγκο της Εθνικής Γεωργίας και στο Ευρωμπάσκετ του 2011, 2013 και 2015. Ενώ το 2017 οδήγησε την Σλοβενία στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

Exit mobile version