×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γκασόλ: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου με Ολυμπιακό μετάλλιο»


Sportime Team

Γκασόλ: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου με Ολυμπιακό μετάλλιο»


Έχει κλείσει τα 40 του χρόνια και προέρχεται από τραυματισμό. Ουδέν πρόβλημα. Ο Πάου Γκασόλ θέλει να κλείσει την λαμπρή καριέρα του με την Εθνική Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2021).

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Ισπανός θα κάνει ότι περνά από τα χέρια του για να το καταφέρει όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Αναλυτικά ο Πάου Γκασόλ ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA:

«Πριν γίνει γνωστή η απόφαση της αναβολής, ήλπιζα ότι θα έχω αρκετό χρόνο να αναρρώσω από τον τραυματισμό μου και να βρεθώ στην κατάλληλη κατάσταση, ώστε να μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός και να παίξω στα 40 μου για πέμπτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τώρα θα έχω ακόμη περισσότερο χρόνο, αλλά θα χρειαστεί να παίξω κάπου όλη τη χρονιά ώστε να είμαι σε υψηλό επίπεδο το καλοκαίρι του 2021 κι έτοιμος να βοηθήσω την πατρίδα μου.

Τότε θα είμαι 41 ετών κι αυτό είναι πρόκληση. Με ενθουσιάζει αυτή η προοπτική και θέλω αυτό να είναι το τελευταίο μου τουρνουά. Δεν ξέρω αν υπάρχει ιδανικό φινάλε στα πάντα.

Προφανώς όμως η κατάκτηση ενός Ολυμπιακού Μεταλλίου θα ήταν ο καλύτερος τρόπος που θα μπορούσα να σκεφτώ για το τέλος της καριέρας μου. Θα είμαι χαρούμενος όμως ο,τι κι αν γίνει».

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras