Η παρουσία του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Εθνική ομάδα έχει ιδιαίτερη σημειολογία. Καλύπτει ένα ζήτημα, το οποίο διαθέτει μπόλικη κουβέντα. Βλέπετε, ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς είναι ο μοναδικός ΝΒΑερ στην αποστολή του Θανάση Σκουρτόπουλου για την έναρξη της Β’ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας. «Είμαι σίγουρος πως το θέλει και θα ακολουθήσει την προσπάθειά...

Η παρουσία του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Εθνική ομάδα έχει ιδιαίτερη σημειολογία. Καλύπτει ένα ζήτημα, το οποίο διαθέτει μπόλικη κουβέντα.

Βλέπετε, ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς είναι ο μοναδικός ΝΒΑερ στην αποστολή του Θανάση Σκουρτόπουλου για την έναρξη της Β’ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

«Είμαι σίγουρος πως το θέλει και θα ακολουθήσει την προσπάθειά μας στο δρόμο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Εκεί όπου σίγουρα θα δώσει το “παρών” και θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί», εξήγησε ο Ντόρσεϊ στο Sportime .

Στην έντυπη έκδοση του Spotime μπορείτε να διαβάσετε την υπόλοιπη συνέντευξη του γκαρντ των Χοκς, όπως και συνεντεύξεις των Θανάση Σκουρόπουλου, Γιάννη Μπουρούση, Κώστα Παπανικολάου, Νικ Καλάθη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Γιώργου Παπαγιάννη.