ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Παπαγιάννης- Μήτογλου: Οι Twin Towers κυριάρχησαν

Ο Γιώργος Παπαγιάννης και Ντίνος Μήτογλου  θωράκισαν τη ρακέτα της Ελλάδας, στη νίκη επί της Τουρκίας (81-63) και κυριάρχησαν στο παρκέ. Ο Ντίνος Μήτογλου και ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι οι Twin Towers της Εθνικής ομάδας και στη νίκη επί της Τουρκίας οι δύο τους σκόραραν 24 πόντους από τους 81, αλλά η μεγάλη δουλειά έγινε...

Παπαγιάννης- Μήτογλου
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Γιώργος Παπαγιάννης και Ντίνος Μήτογλου  θωράκισαν τη ρακέτα της Ελλάδας, στη νίκη επί της Τουρκίας (81-63) και κυριάρχησαν στο παρκέ.

Ο Ντίνος Μήτογλου και ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι οι Twin Towers της Εθνικής ομάδας και στη νίκη επί της Τουρκίας οι δύο τους σκόραραν 24 πόντους από τους 81, αλλά η μεγάλη δουλειά έγινε στα ριμπάουντ.

Εκεί οι δυο τους μάζεψαν τα 25 από τα 45 της Εθνικής ομάδας. Ο Παπαγιάννης στο «5» και ο Μήτογλου στο «4» δυσκόλεψαν αρκετά τους Τούρκους να μπουν στη ρακέτα της Ελλάδας, ενώ στην επίθεση συνεργάστηκαν εξαιρετικά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Big Papa έδωσε μια ασίστ και αυτή ήταν στον Μήτογλου που έστειλε τη διαφορά στο +14 στο 38” (74-60).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Μπουρλάκης: Κρατήστε τον Πιτίνο για πάντα στην Ελλάδα

Exit mobile version