Απίστευτο αλλά αληθινό. Στο Προολυμπιακό τουρνουά και στους 4 ομίλους που έγιναν, οι γηπεδούχοι απέτυχαν παταγωδώς ενώ οι δύο δεν πήγαν τελικό

Απίστευτο αλλά αληθινό. Στο Προολυμπιακό τουρνουά και στους 4 ομίλους που έγιναν, οι γηπεδούχοι απέτυχαν παταγωδώς ενώ οι 2 δεν πήγαν τελικό

Απίστευτο αλλά αληθινό. Στο Προολυμπιακό τουρνουά και στους 4 ομίλους που έγιναν, οι γηπεδούχοι απέτυχαν παταγωδώς ενώ οι δύο δεν πήγαν τελικό

Το Προολυμπιακό τουρνουά δεν ήταν καθόλου καλό για τους γηπεδούχους. Που έχασαν και του κόσμου τα λεφτά (πλήρωσαν για να το φιλοξενήσουν) αλλά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες… Τρομερό δίχως άλλο να καταποντιστούν ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ!!!

Στην Βιτόρια, όπου σε λίγες ώρες η Ελλάδα θα μονομαχήσει με την Τσεχία για το τελευταίο εισιτήριο για το Τόκιο, ο Καναδάς δεν έφτασε καν στον τελικό! Από τους ημιτελικούς κιόλας, η Τσεχία απέκλεισε τους γηπεδούχους σε μια έκπληξη μεγατόνων. Καθώς οι Καναδοί υπολογίζονταν ως το απόλυτο φαβορί.

Στον τελικό δεν έφτασε στο Σπλιτ ούτε η διοργανώτρια Κροατία. Πρόλαβαν και την άφησαν εκτός οι Γερμανοί στον ημιτελικό. Μάλιστα η Γερμανία ήταν και η ομάδα που πήρε το εισιτήριο για το Τόκιο αφού επικράτησε στον τελικό της Βραζιλίας.

Στο Κάουνας, ο μεγάλος Λούκα Ντόντσιτς «πάγωσε» 18 χιλιάδες Λιθουανούς που ήθελαν να γιορτάσουν την πρόκριση. Μόνο που αντί για εισιτήριο για το Τόκιο πήγαν απογοήτευση αφού ο σταρ των Ντάλας Μάβερικς έκανε triple double!!! Και «πάγωσε» τους γηπεδούχους που ετοιμάζονται ν’ αλλάξουν και προπονητή.

Στο Βελιγράδι κι επίσης μπροστά σε χιλιάδες Σέρβους ήταν σοκαριστικός ο τρόπος με τον οποίο οι Ιταλοί «κατάπιαν» τους γηπεδούχους. Όχι απλώς τους νίκησαν και τους απέκλεισαν αλλά το έκαναν κι εύκολα!!!

Πως έχουν διαμορφωθεί οι όμιλοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο μέχρι στιγμής;

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Ιράν

Γαλλία

ΗΠΑ

Ελλάδα ή Τσεχία

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Αυστραλία

Γερμανία

Ιταλία

Νιγηρία

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Αργεντινή

Ιαπωνία

Ισπανία

Σλοβενία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάρτι από την Ιταλία και πρόκριση στο Βελιγράδι

Η Γερμανία πάει Τόκιο, έξω η Βραζιλία

Ο Ντόντσιτς έστειλε την Σλοβενία στο Τόκιο