ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Σκαριόλο για Βασιλακόπουλο: «Ενας γάιδαρος που γκαρίζει, δεν πάει στον παράδεισο…»

Ισπανική απάντηση Νο2. Περισσότερο αιχμηρή από εκείνη που έδωσε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόθα. Αφορμή τα λεγόμενα του Ελληνα προέδρου περί των… ενσήμων και της αξίας του Πάου Γκασόλ. Τη θέση του στο ζήτημα εξέφρασε και ο προπονητή του σέντερ των Σπερς στην Εθνική Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο. Το Τορίνο και...

Συντάκτης: Μιχάλης Γκιουλένογλου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ισπανική απάντηση Νο2. Περισσότερο αιχμηρή από εκείνη που έδωσε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόθα. Αφορμή τα λεγόμενα του Ελληνα προέδρου περί των… ενσήμων και της αξίας του Πάου Γκασόλ.

Τη θέση του στο ζήτημα εξέφρασε και ο προπονητή του σέντερ των Σπερς στην Εθνική Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο.

Το Τορίνο και ο Σκαριόλο Γκαρμπαχόθα για Βασιλακόπουλο

Το tweet του ανέφερε (ακολουθώντας πιστά τη μετάφραση όσων έγραψε): «Οπως συνήθιζε να λέει ο παππούς μου, “ένας γάιδαρος που γκαρίζει, δεν πάει στον παράδεισο…”». Και συνοδεύτηκε από μία φωτογραφία του Γκασόλ, που τον δείχνει στην 1η θέση των σκόρερ στα Ευρωμπάσκετ.

Η φράση με τον γάιδαρο αποτελεί ένα ισπανικό γνωμικό και το νόημά της (σε μία πιο ελεύθερη μετάφραση) είναι: «Όσα λέει ένας άσχετος δεν έχουν σημασία».

Exit mobile version