ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ελλάδας: Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλάει με αυτό τον τρόπο, τότε κάτι καλά θα πάει

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τις δηλώσεις που έκανε για την Εθνική απέδειξε γιατί εκτός από κορυφαίος στο παρκέ είναι πρώτος και εκτός αυτού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τις δηλώσεις που έκανε για την Εθνική Ελλάδας, απέδειξε γιατί εκτός από κορυφαίος στο παρκέ είναι πρώτος και εκτός.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Γιάννης Αντετοκούνμπο. Συνετός, ουσιαστικός, «προσγειωμένος», συνειδητοποιημένος, αποφασισμένος. Έτσι παρουσιάστηκε ο σταρ του NBA στις δηλώσεις του για την Εθνική Ελλάδας και όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι καλό έχουμε να περιμένουμε.

Ο Γιάννης μίλησε με αφορμή το Ευρωμπάσκετ 2022, το οποίο διεξάγεται 1 – 18 Σεπτεμβρίου, με τις διοργανώτριες χώρες να είναι η Τσεχία, η Γερμανία, η Γεωργία και η Ιταλία. Η Εθνική Ελλάδας μετέχει στον Γ΄ όμιλο, μαζί με τις Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, Ουκρανία, Κροατία και Εσθονία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέφυγε τις μεγαλοστομίες περί μεταλλίου και τόνισε πως για την Εθνική Ανδρών προέχει να γίνει μια γροθιά. Για όποιος τον άκουσαν διαπίστωσε πως δεν μιλούσε σε καμία περίπτωση με ύφος σταρ ή κάποιου ανώτερου από τους άλλους, αλλά σαν απλός «στρατιώτης» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Έτσι αντιλαμβάνεται κανείς ότι η Εθνική Ελλάδας βαδίζει στον σωστό δρόμο και μπορεί αν δημιουργήσει μια ομάδα που ταυτόχρονα θα μπορεί να είναι ένα σύνολο με παίκτες σταρ (όπως ο Γιάννης, αλλά και οι Σλούκας, Καλάθης, Ντόρσεϊ κ.α.), αλλά και που ο καθένας θα κάνει αυτό που χρειάζεται για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πάμε να δούμε τις ποιο χαρακτηριστικές ατάκες από όσες είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την Εθνική Ελλάδας

Exit mobile version