×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μιχαΐλοβιτς: «Το πιο σημαντικό είναι η υγεία, στην έδρας μας το Final 8»


    Μαντώ Καψάλη

Μιχαΐλοβιτς: «Το πιο σημαντικό είναι η υγεία, στην έδρας μας το Final 8»


Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιχαΐλοβιτς σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι προέχει η υγεία, αλλά τόνισε ότι αν γίνει τελικά Final 8 στο Eurocup να γίνει στο Βελιγράδι.

Όλες οι ευρωπαϊκές διασυλλογικής διοργανώσεις έχουν διακοπεί μέχρι νεοτέρας, ωστόσο ο πρόεδρος της Παρτιζάν εξήγησε για ποιον λόγο το Βελιγράδι πρέπει να φιλοξενήσει το Final 8, σε περίπτωση που τελικά γίνει. Να υπενθυμίσουμε οι οκτώ ομάδας που έχουν περάσει στους «8» του Eurocup είναι: Παρτιζάν, Μονακό, Βίρτους, Προμηθέας, Τόφας, Ούνικς, Μάλαγα και Βενέτσια.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιχαΐλοβιτς: «Αυτή τη στιγμή, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Γι’ αυτό απαντήσαμε στην ερώτηση της Βίρτους να περιμένουμε ένα μήνα και μετά ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης, να αποφασίσουμε πώς θα κινηθούμε.

Αν το Final 8 είναι η μόνη λύση, τότε θεωρώ ότι πρέπει να γίνει στην έδρα της ομάδας με το καλύτερο συνολικό ρεκόρ, που είναι η Παρτίζάν.

Πιστέψτε με θα το έλεγα κι αν είχε κάποια άλλη ομάδα το καλύτερο ρεκόρ να το φιλοξενήσει. Παράλληλα, το Βελιγράδι έχει δείξει επανειλημμένα ότι είναι έτοιμο να φιλοξενήσει σημαντικά γεγονότα».