ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague 22η αγωνιστική: Ξανά μαζί Ολυμπιακός και Ρεάλ

Φουντώνει η «μάχη» στην Euroleague καθώς έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία της Κανονικής Περιόδου και οι ισορροπίες είναι εύθραυστες

Εξακολουθούν να είναι ρευστά τα πάντα στην Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής και με τη «μάχη» να «φουντώνει» αφού είμαστε σε «διαβολοβδομάδα».
Συντάκτης: Γιώργος Νικολαΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Εξακολουθούν να είναι ρευστά τα πάντα στην Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής και με τη «μάχη» να «φουντώνει» αφού είμαστε σε «διαβολοβδομάδα».

Πλέον κάθε αγωνιστική στην Euroleague είναι σημαντική καθώς οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και οι αποκλίσεις μικρές. Η 5η θέση (όπου βρίσκεται μόνη η Φενέρμπαχτσε) απέχει δύο νίκες από την 9η (την πρώτη εκτός πλέι οφ δηλαδή) όπου ισοβαθμούν τρεις ομάδες αλλά και τρεις από την 12η όπου υπάρχει διπλή ισοβαθμία.

Μετά τη νίκη της Ρεάλ επί του Παναθηναϊκού οι Μαδριλένοι έχουν το ίδιο ρεκόρ με τον Ολυμπιακό και βρίσκονται μαζί στην κορυφή αλλά οι «ερυθρόλευκοι» υπερτερούν αφού έχουν 2-0 στους μεταξύ τους αγώνες. Η Μπαρτσελόνα και η Μονακό (που πέρασε με 102-84 από το Βερολίνο αφήνοντας μόνη τελευταία την Άλμπα) ακολουθούν με μια νίκη λιγότερη και βέβαια η αναμέτρηση της Παρασκευής (3/2) ανάμεσα στην Μονακό και την Ρεάλ στο Πριγκιπάτο έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Η Μπασκόνια, η Ζαλγκίρις και η Βαλένθια «κλείνουν» την οχτάδα όπου πλησίασε η Εφές (που νίκησε το βράδυ της Τετάρτης 1/2 την Ζαλγκίρις με 80-70) αλλά και η Παρτιζάν ενώ έχασε έδαφος η Μακάμπι.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 15η θέση, ισόβαθμος με την Βιλερμπάν κι έχει νέο αγώνα επί ισπανικού εδάφους την Παρασκευή (3/2) στην Βιτόρια με αντίπαλο την Μπασκόνια. Την ίδια ημέρα (μισή ώρα νωρίτερα) στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Εφές σε έναν ακόμα μεγάλο αγώνα.

Euroleague 22η αγωνιστική

Φενέρμπαχτσε- Ολυμπιακός             73-93

Αρμάνι Μιλάνο- Μπασκόνια              89-83

Βαλένθια- Μπάγερν Μονάχου           82-73

Παρτιζάν- Βιλερμπάν          92-71

Μπαρτσελόνα- Μακάμπι Τελ Αβίβ    83-78

Βίρτους Μπολόνια- Ερυθρός Αστέρας            84-72

Εφές- Ζαλγκίρις Κάουνας  80-70

Άλμπα Βερολίνου- Μονακό                84-102

Ρεάλ Μαδρίτης- Παναθηναϊκός         83-68

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

21:30      Βαλένθια- Μακάμπι Τελ Αβίβ

21:30      Αρμάνι Μιλάνο- Ερυθρός Αστέρας

21:30      Μπαρτσελόνα- Μπάγερν Μονάχου

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου

19:45      Φενέρμπαχτσε- Άλμπα Βερολίνου

20:00      Ζαλγκίρις Κάουνας- Παρτιζάν

20:00      Μονακό- Ρεάλ Μαδρίτης

21:00      Ολυμπιακός- Εφές

21:30      Μπασκόνια- Παναθηναϊκός

22:00      Βιλερμπάν- Βίρτους Μπολόνια

 

Exit mobile version