EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: «Σημαντική νίκη μπροστά σε μια καλή ομάδα»

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δήλωσε ικανοποιημένος. Πώς να μην είναι άλλωστε; Αυτό δεν σημαίνει πως ο Σέρβος προπονητής δεν είχε και τις… ενστάσεις του. Αλίμονο αν δεν είχε. «Το παιχνίδι ήταν σκληρό για 35 λεπτά. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε στην άμυνα. Εκτός από δύο περιπτώσεις όπου ο Παναθηναϊκός έβαλε ισάριθμα τρίποντα. Μιλάω για περιπτώσεις που...
Ομπράντοβιτς: «Σημαντική νίκη μπροστά σε μια καλή ομάδα»

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δήλωσε ικανοποιημένος. Πώς να μην είναι άλλωστε; Αυτό δεν σημαίνει πως ο Σέρβος προπονητής δεν είχε και τις… ενστάσεις του. Αλίμονο αν δεν είχε.

«Το παιχνίδι ήταν σκληρό για 35 λεπτά. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε στην άμυνα. Εκτός από δύο περιπτώσεις όπου ο Παναθηναϊκός έβαλε ισάριθμα τρίποντα. Μιλάω για περιπτώσεις που οι παίκτες έκαναν λάθη στις αλλαγές και δεχτήκαμε μακρινά σουτ. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί επιθετικά. Μπήκαμε αργά, δεν ήμασταν αποφασιστικοί. Δεν παίξαμε καλά επιθετικά», εξήγησε ο «Ζοτς».

Και συνέχισε: «Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος. Οι ασίστ που μοιράσαμε έδειξαν πως ξέρουμε να διαβάζουμε το παιχνίδι και το εκμεταλλευτήκαμε. Και για κάτι που είμαι ευχαριστημένος είναι πως οι παίκτες μου είναι μαχητές. Είναι σημαντική νίκη μπροστά σε μια καλή ομάδα, αλλά έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια».

Στη συνέχεια ο Ομπράντοβιτς αναφέθηκε στην ικανότητα του Γιαν Βέσελι να… βλέπει γήπεδο: «Αρκεί να δούμε τι στατιστική του Βέσελι. Είχε 7 ασίστ. Έχουμε παίκτες που κατανοούν το παιχνίδι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δουλεύουμε πολύ. Οι παίκτες αν και κουρασμένοι ακολουθούν τα συστήματα. Είναι σημαντική η συγκέντρωσή μας. Το λέω συνέχεια και ελπίζω οι παίκτες μου να καταλάβουν πόση ποιότητα έχουν».

Πάντως, ο προπονητής της Φενέρ θέλησε να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες. Λαμβάνοντας υπόψη το σενάριο της ήττας στα τελευταία λεπτά, κάτι που η τουρκική ομάδα έχει αποφύγει: «Κάποια στιγμή θα έρθει και ένα παιχνίδι που θα χαθεί στο τελευταίο λεπτό και η ομάδα θα πρέπει να διδαχτεί από αυτό».

Παράλληλα, ο «Ζοτς» μίλησε για την υποδοχή του κόσμου στο ΟΑΚΑ: «Για ακόμα μια φορά ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού που όποτε έρχομαι εδώ με χειροκροτεί. Τα 13 χρόνια που ήμουν εδώ ήταν πολύ σημαντικά και πάντα με χειροκροτούν».

Οσο για τη φετινή Euroleague; «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα στη διοργάνωση. Τα πράγματα είναι σκληρά. Έχει αλλάξει ο τρόπος προετοιμασίας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσαρμοστούμε στα δεδομένα. Οι παίκτες παίζουν πολλούς διαδοχικούς αγώνες. Εάν είχαμε περιθώριο 3 προπονήσεων θα ήταν καλύτερα τα πράγματα», τόνισε.

Και συμπλήρωσε για τον «κορμό» της ομάδας του: «Για τον «κορμό» της Φενέρμπαχτσε και το πόσο τον βοηθάει αυτό: «Η συνέχεια είναι σημαντικό στοιχείο.Υπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει 5-6 χρόνια στην ομάδα. Με τους νέους παίκτες χρειάζεται έξτρα δουλειά και χρόνος. Οι αυτοματισμοί είναι κάτι σημαντικό και φαίνονται εύκολα στο παιχνίδι μας».

Αναντολού Εφές: «Επανάληψη του ματς με τη Ρεάλ!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ομπράντοβιτς: «Σημαντική νίκη μπροστά σε μια καλή ομάδα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.