EUROLEAGUE

Αταμάν: «Απίστευτος παίκτης ο Λάρκιν»

Ο Σέιν Λάρκιν έκανε όργια κόντρα στον Ολυμπιακό, με τα 10 τρίποντα που σημείωσε και ο Εργκίν Αταμάν τον αποθέωσε στις δηλώσεις του. Με αποθεωτικά λόγια μίλησε για τον Βασίλιε Μίσιτς. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αταμάν:«Επιστρέψαμε στο γήπεδό μας μετά από έναν μήνα. Ακόμα ένα sold out ματς, ακόμα ένα φανταστικό ματς. Συγχαρητήρια σε όλους...

Euroleague
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Σέιν Λάρκιν έκανε όργια κόντρα στον Ολυμπιακό, με τα 10 τρίποντα που σημείωσε και ο Εργκίν Αταμάν τον αποθέωσε στις δηλώσεις του. Με αποθεωτικά λόγια μίλησε για τον Βασίλιε Μίσιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αταμάν:«Επιστρέψαμε στο γήπεδό μας μετά από έναν μήνα. Ακόμα ένα sold out ματς, ακόμα ένα φανταστικό ματς. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Φυσικά, ο Σέιν Λάρκιν είχε ένα απίστευτο ματς, είναι ένας απίστευτος παίκτης. Επέστρεψε από το Τελ Αβίβ με τραυματισμό, ήταν αμφίβολος, αλλά είναι αδύνατο για έναν παίκτη σαν τον Λάρκιν να έχει δύο σερί άσχημα ματς. Επέστρεψε σήμερα με ένα καταπληκτικό ματς.

Ο Μίσιτς έπαιξε επίσης εξαιρετικά, ειδικά στην αρχή του αγώνα με τα pick and roll στην επίθεση. Ο Ντάνστον έπαιξε για πρώτη φορά στο 100% μετά από πέντε μήνες, μας βοήθησε πολύ. Δείξαμε για ακόμα μία φορά την δύναμή μας.

Έχουμε ακόμα δύο ματς στην έδρα μας, θα δούμε τι θα γίνει. Ο Μίσιτς είναι ένας παίκτης – κλειδί για εμάς, είχαμε 9 ασίστ στο Τελ Αβίβ ενώ ο μέσος όρος είναι στις 20. Έπαιξε καταπληκτικά, σκόραρε και τους βρήκε όλους στη κατάλληλη θέση».

Από την πλευρά του ο Μίσιτς δήλωσε: «Νιώθω εξαιρετικά. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς που επιστρέψαμε στο δρόμο των επιτυχιών. Χάσαμε ένα παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι, πολύ κλειστό και ξέραμε ότι με την καλύτερη απόδοση θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Αλλά την ίδια στιγμή μάθαμε από αυτό το παιχνίδι. Απόψε δείξαμε το δυναμικό μας επιθετικά.

Είχαμε έναν εξαιρετικό Λάρκιν ξανά, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και την επιστροφή του. Και είμαι επίσης πολύ χαρούμενος για τον Μπράιαντ Ντάνστον, είχε ένα σπουδαίο παιχνίδι και είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας. Ποτέ δεν σχεδιάζω το παιχνίδι, το παιχνίδι έρχεται σε μένα. Στο τελευταίο παιχνίδι μας είχαμε 9 ασίστ ως ομάδα και απόψε είχαμε 20, που είναι κάτι σύνηθες για εμάς φέτος. Όλοι είχαμε συνεισφορά στην ομάδα και ήταν πολύ καλό».

Exit mobile version