EUROLEAGUE

Αταμάν: «Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το ματς»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς της Εφές με την Ρεάλ στη Μαδρίτη και τόνισε ότι πρέπει η ομάδα του να πάρει τη νίκη. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν: «Η σειρά συνεχίζεται. Πρέπει να παίξουμε με πειθαρχία και να αγωνιστούμε για 40 λεπτά. Πριν περιμένουμε να έρθει...

Αταμάν για Euroleague: «Σκέψη να γίνουν αγώνες στην Ελλάδα και σε χώρες με λίγα κρούσματα»
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς της Εφές με την Ρεάλ στη Μαδρίτη και τόνισε ότι πρέπει η ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν: «Η σειρά συνεχίζεται. Πρέπει να παίξουμε με πειθαρχία και να αγωνιστούμε για 40 λεπτά. Πριν περιμένουμε να έρθει το Final Four σε εμάς, γνωρίζουμε ότι πρέπει να πάρουμε αυτό το ματς. Το τελευταίο παιχνίδι ήταν ένα σκληρό μάθημα για εμάς.

Εάν μια ομάδα που είναι 2-0 πίσω στη σειρά και είναι 12 πόντους πίσω στα τελευταία τέσσερα λεπτά του παιχνιδιού, μπορεί να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, δεν πρέπει να ξεχνάμε τι χαρακτήρα έχουν και τι έχει βιώσει αυτή η ομάδα. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε αύριο το βράδυ».

Exit mobile version