EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Τόμιτς και Αμπρίνες τρολάρουν το…«ψαλίδι» (pic)

Δεν έχουν περάσει λίγες μέρες από την ημέρα που η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το «ψαλίδι» των συμβολαίων και ο Άντε Τόμιτς με τον Άλεξ Αμπρίνες έκαναν λίγη πλάκα στο Twitter. Πιο συγκεκριμένα ο Τόμιτς ανέβασε ένα tweet με τον ξύλινο καμβά που δημιούργησε για τη μικρή του κόρη. «Χθες βρήκα μερικά κομμάτια ξύλο και τα έφτιαξα...

Τόμιτς- Μπαρτσελόνα
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δεν έχουν περάσει λίγες μέρες από την ημέρα που η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το «ψαλίδι» των συμβολαίων και ο Άντε Τόμιτς με τον Άλεξ Αμπρίνες έκαναν λίγη πλάκα στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα ο Τόμιτς ανέβασε ένα tweet με τον ξύλινο καμβά που δημιούργησε για τη μικρή του κόρη. «Χθες βρήκα μερικά κομμάτια ξύλο και τα έφτιαξα ώστε να έχει μια βάση για τον καμβά της η Μπέλα (η μεγάλη κόρη του)» έγραψε ως λεζάντα για να συνοδεύσει το τιτίβισμά του ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, με τον Άλεξ Αμπρίνες να σχολιάζει πως «άκουσέ με, Άντε, θέλω μία κούνια, ένα κρεβάτι και ένα παιδικό καροτσάκι. Σε ευχαριστώ».

Και η απάντηση του Τόμιτς ήταν επική: «Θα σου δώσω έκπτωση 70% για αυτό, αναλογιζόμενος την περίσταση. Μπορείς να τα έχεις όλα, σε μωβ χρώμα, για 999 ευρώ»

Δείτε εδώ το διάλογο:

Exit mobile version