EUROLEAGUE

Μοιράζει… δεκάευρα ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ξεκαρδίζεται ο Μπογκντάνοβιτς [vid]

O Θοδωρής Παπαλουκάς έχει το μικρόβιο του παίκτη βαθιά ακόμη μέσα του κι όσο παρακολουθούσε τον τελικό της Euroleague προσπαθούσε να μαντέψει τις επόμενες κινήσεις των αθλητών που βρίσκονται στο παρκέ.  Εβαλε και στοίχημα με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς για τον Μέλι και το έχασε. Δεν σούταρε ο παίκτης, προσποιήθηκε και… bye bye δεκάευρο! Πίσω ακριβώς...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

O Θοδωρής Παπαλουκάς έχει το μικρόβιο του παίκτη βαθιά ακόμη μέσα του κι όσο παρακολουθούσε τον τελικό της Euroleague προσπαθούσε να μαντέψει τις επόμενες κινήσεις των αθλητών που βρίσκονται στο παρκέ. 

Εβαλε και στοίχημα με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς για τον Μέλι και το έχασε. Δεν σούταρε ο παίκτης, προσποιήθηκε και… bye bye δεκάευρο! Πίσω ακριβώς ο νικητής του στοιχήματος και δίπλα του ο Πέρο Αντιτς ξελιγωμένος από τα γέλια. Πιθανότατα γελάει με τον Παπαλουκά, ο οποίος με άνεση «τσαλακώνεται» μπροστά στην κάμερα του κινητού του.

Bέβαια, πήρε άμεση… εκδίκηση! Η επόμενη μαντεψιά του Θοδωρή ήταν σωστή και τα 10 ευρώ επέστρεψαν στην τσέπη του. Η τριάδα αυτή ήταν για να ανέβει στο σανίδι και να δώσει παράσταση.

Exit mobile version