EUROLEAGUE

Χολ: Ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ του Προμηθέα, Λάνγκστον Χολ, για τα επόμενα δυο χρόνια, ενώ ο παίκτης ευχαρίστησε τους Πατρινούς, που τον βοήθησαν να ανέβει επίπεδο. Την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα θα φοράει για τα επόμενα δυο χρόνια ο Λάνγκστον Χολ. Η σερβική ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση...

Λάνγκστον Χολ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ του Προμηθέα, Λάνγκστον Χολ, για τα επόμενα δυο χρόνια, ενώ ο παίκτης ευχαρίστησε τους Πατρινούς, που τον βοήθησαν να ανέβει επίπεδο.

Την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα θα φοράει για τα επόμενα δυο χρόνια ο Λάνγκστον Χολ. Η σερβική ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ του Προμηθέα.

Ο Χολ αποχαιρέτησε την παλιά του ομάδα με ένα post και Instagram ευχαρίστησε τους Πατρινούς για τα 3 χρόνια που πέρασε στη ομάδα, η οποία όπως είπε τον βοήθησε να ανέβει επίπεδο. Μέσα σε όλα, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε και για την επόμενη μέρα της καριέρας του και τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος για το επόμενο βήμα που θα κάνει στον Ερυθρό Αστέρα και την Euroleague:

Αναλυτικά ο Λάνγκστον Χολ έγραψε: «Σε ευχαριστώ Προμηθέα για αυτά τα τρία χρόνια που με βοήθησαν να ανέβω επίπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος για το επόμενο βήμα στην EuroLeague και τον Ερυθρό Αστέρα που έχε τόσο υπέροχους φιλάθλους».

Ο Προμηθέας όντως έδωσε την ευκαιρία στον Χολ να κάνει το μεγάλο βήμα. Ο Αμερικανός υπό την παγκέτα του Μάκη Γιατρά έγινε ένας πολύ αξιόπιστος και εξαιρτετικός πόιντ γκαρντ, που τράβηξε το βλέμμα πολλών ομάδων.

Τον Χολ μάλιστα είχε στο μάτι αρχικά και ο Παναθηναϊκός, αλλά το όλο θέμα δεν προχώρησε τελικά. Ο Αμερικανός έκανε μια εξαιρετική σεζόν και φέτος και μάλιστα στο Eurocup είχε μέσο όρο 11,4 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 5,7 ασίστ.

Exit mobile version