Για δεύτερη φορά σε διάστημα δύο εβδομάδων ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, τοποθετήθηκε για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Παναθηναϊκού. Μιλώντας στην ιστοσελίδα basketinside.com ο general manager της Φενερμπαχτσέ τόνισε πως το «τριφύλλι» έχει βοηθήσει στην ανάπτυξή της διοργάνωσης, ενώ αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία της διοργάνωσης και . «Θα δώσω την απάντηση που έχω...

Για δεύτερη φορά σε διάστημα δύο εβδομάδων ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, τοποθετήθηκε για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Παναθηναϊκού.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα basketinside.com ο general manager της Φενερμπαχτσέ τόνισε πως το «τριφύλλι» έχει βοηθήσει στην ανάπτυξή της διοργάνωσης, ενώ αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία της διοργάνωσης και .

«Θα δώσω την απάντηση που έχω δώσει και πριν. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ομάδα στην Ευρωλίγκα που να μην θέλει τον Παναθηναϊκό στη διοργάνωση. Μιλάμε για μία ομάδα που έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη της διοργάνωσης και φυσικά μιλάμε για μία από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία της. Ελπίζω να βρεθεί μία λύση και να επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να παραμείνει στην Ευρωλίγκα. Αλλά, από την άλλη, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι προτεραιότητά της Ευρωλίγκας θα πρέπει να είναι να μεγαλώσει το όνομά της»