EUROLEAGUE

Δημήτρης Ιτούδης: Κυρίαρχος στην Euroleague

Το λένε οι τίτλοι του και τα νούμερα το επιβεβαιώνουν. Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει τις περισσότερες νίκες στην Euroleague από κάθε άλλο προπονητή.

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας αφού ολοκληρώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία του με την ΕΟΚ.
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Δημήτρης Ιτούδης συνεχίζει να γράφει την ιστορία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και είναι έτοιμος για ακόμη μια απαιτητική σεζόν στην Euroleague.

Οι προσδοκίες είναι ψηλές και ο στόχος ένας. Η παρουσία της ΤΣΣΚΑ στο Final Four. Ο Δημήτρης Ιτούδης ξέρει την… συνταγή και είναι έτοιμος οδηγήσει τους Ρώσους και πάλι ψηλά.

Ο Έλληνας προπονητής είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην Euroleague και ως πρώτος προπονητής έχει ποσοστό νικών, μεταξύ των προπονητών, 76,4% και μετράει 178 νίκες σε 233 αγώνες. Όλες με την ΤΣΣΚΑ.

Δεύτερος είναι ο Έτορε Μεσίνα με ποσοστό 71,3%, έχοντας προπονήσει Βίρτους Μπολόνια, Μπένετον Τρεβίζο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης και Αρμάνι Μιλάνο.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Πάμπλο Λάσο με  69,7% με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τέταρτος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς  με 68,9% με Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε.

Ενώ λίγο πίσω του βρίσκεται ο Τσάβι Πασκουάλ με 68,2%, έχοντας κοουτσάρει Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Τη σχετική λίστα κλείνει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς με 66,3% που έχει προπονήσει ΑΕΚ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντιναμό Μόσχας, Ολυμπιακό και Εφές.

Exit mobile version