EUROLEAGUE

Επίσημο: Αναβολή στο Χίμκι- Ζαλγκίρις, το Σάββατο ο αγώνας

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Euroleague το παιχνίδι ανάμεσα στην Χίμκι και την Ζαλγκίρις αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα το Σάββατο (10/10, 20:00). Το πρώτο παιχνίδι που αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού τη φετινή σεζόν στην Euroleague είναι γεγονός. Το Χίμκι- Ζαλγκίρις δεν θα πραγματοποιηθεί, όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το Sportime.gr. Η κατάσταση στη...

Euroleague- Χίμκι
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Euroleague το παιχνίδι ανάμεσα στην Χίμκι και την Ζαλγκίρις αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα το Σάββατο (10/10, 20:00).

Το πρώτο παιχνίδι που αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού τη φετινή σεζόν στην Euroleague είναι γεγονός. Το Χίμκι- Ζαλγκίρις δεν θα πραγματοποιηθεί, όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το Sportime.gr.

Η κατάσταση στη Χίμκι φαίνεται πως πάει να ξεφύγει, καθώς ήδη έχουν ανακοινωθεί πέντε παίκτες που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Πρώτα βρέθηκαν οι Γιάνις Τίμα, Τζόρνταν Μίκι, Εβγκένι Βορόνοφ και έπειτα οι Γκρεγκ Μονρό και Μακσίμ Μπαράσκοφ. Ενώ από την Ζαλγκίρις θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Τζοφρί Λοβέρν.

Exit mobile version