EUROLEAGUE

EuroLeague: Αναβλήθηκε το Ρεάλ – Φενέρμπαχτσε λόγω κρουσμάτων Κορονοϊού!

Τα κρούσματα Κορονοϊού στην Ρεάλ Μαδρίτης οδήγησαν την EuroLeague στην απόφαση να αναβληθεί ο αγώνας της Τετάρτης (29/12) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

EuroLeague: Αναβλήθηκε το Ρεάλ - Φενέρμπαχτσε λόγω κρουσμάτων Κορονοϊού!
EuroLeague: Αναβλήθηκε το Ρεάλ - Φενέρμπαχτσε λόγω κρουσμάτων Κορονοϊού!
Συντάκτης: Ευαγγελία Κουτσιανούδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

O αγώνας που θα άνοιγε την 18η αγωνιστική της EuroLeague ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε αναβλήθηκε και επίσημα.

Τις τελευταίες ημέρες, η ομάδα της Μαδρίτης ταλαιπωρείται σε μεγάλο βαθμό από κρούσματα Κορονοϊού. Μάλιστα, την προηγούμενη αγωνιστική αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει με 9 παίκτες την ΤΣΣΚΑ με τέσσερις 17χρονους και έναν 18χρονο λόγω της απουσίας πολλών παικτών που βρίσκονταν στο πρωτόκολλο Κορονοϊού.

Η Ρεάλ μπορεί να κατάφερε ένα μικρό θαύμα νικώντας τελικά τους Ρώσους ωστόσο αυτό που δεν μπορεί ούτε η ίδια η «Βασίλισσα» ούτε κανείς άλλος στον κόσμο να «νικήσει» είναι ο Κορονοϊός!

Σήμερα η ομάδα του Πάμπλο Λάσο ανακοίνωσε την ανίχνευση άλλων δύο παικτών θετικών στον Covid-19. Συγκεκριμένα, οι Σέρχιο Γιουλ και Τζέφρι Τέιλορ είναι τα 2 νέα κρούσματα της ομάδας ανεβάζοντας έτσι συνολικά τον αριθμό των κρουσμάτων.

Τα νέα κρούσματα έχουν ως αποτέλεσμα η Ρεάλ Μαδρίτης να μην συμπληρώνει τον απαιτούμενο αριθμό παικτών (8) για την διεξαγωγή του αγώνα. 

Έτσι, ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να γίνεις την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στη Μαδρίτη αναβάλλεται για άλλη ημερομηνία.

Να σημειωθεί ότι ο κανονισμός της EuroLeague για τους αναβληθέντες αγώνες θέτει πως ένας αγώνας μπορεί να επαναπρογραμματιστεί μέχρι 3 φορές. Αν αυτό δεν συμβεί, η ομάδα που ήταν αρχικώς υπεύθυνη χάνει τον αγώνα στα χαρτιά.

Την ίδια ώρα και το ματς του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Ισπανίας, ACB, με τη Μπανταλόνα έχει αναβληθεί.

Exit mobile version