EUROLEAGUE

Euroleague: Χωρίς θεατές στα γήπεδα της ΤΣΣΚΑ και της Χίμκι

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση και στη Ρωσία η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική. Με γνώμονα αυτό απαγορεύτηκε η παρουσία των οπαδών στις εξέδρες των γηπέδων στη Μόσχα, κάτι που σημαίνει ΤΣΣΚΑ και Χίμκι δεν θα έχουν πλέον  φίλαθλους στην εξέδρα των εντός έδρας αγώνων τους στην Euroleague και την VTB. Η κατάσταση στη Μόσχα με...

Euroleague
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση και στη Ρωσία η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική. Με γνώμονα αυτό απαγορεύτηκε η παρουσία των οπαδών στις εξέδρες των γηπέδων στη Μόσχα, κάτι που σημαίνει ΤΣΣΚΑ και Χίμκι δεν θα έχουν πλέον  φίλαθλους στην εξέδρα των εντός έδρας αγώνων τους στην Euroleague και την VTB.

Η κατάσταση στη Μόσχα με τον κορονοϊό έχει ξεφύγει και η κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα. Έτσι λοιπόν στους αγώνες της Euroleague τόσο της ΤΣΣΚΑ, όσο και της Χίμκι δεν θα επιτρέπεται η παρουσία οπαδών.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της ρωσικής πρωτεύουσας, Αντρέι Βορόμπιοφ, οι αγώνες θα διεξάγονται πλέον κεκλεισμένων των θυρών.

Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες θα συνεχιστούν κανονικά, χωρίς όμως την παρουσία κόσμου στις εξέδρες. Να θυμίσουμε ότι τα γήπεδα της Χίμκι και της ΤΣΣΚΑ ήταν από τα επτά που δέχονταν κόσμο στην διοργάνωση, κάτι τέτοιο όμως δεν θα συνεχίσει να υφίσταται.

Αυτό το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ στις 21 Οκτωβρίου κάτι

 

Exit mobile version