EUROLEAGUE

Euroleague: «Δεν υπάρχει πλάνο για εναλλακτικό format»

O COO της Euroleague, Έντουαρντ Σκοτ, μίλησε για το γεγονός ότι δεν υπάρχει εναλλακτικό format και εξήγησε τι θα ειπωθεί στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (5/11). Ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της Euroleague, Έντουαρντ Σκοτ, ο οποίος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ως μέρος των τακτικών δραστηριοτήτων της, η EuroLeague πραγματοποιεί συχνές συνομιλίες, ομάδες εργασίας και συναντήσεις με πολλούς ενδιαφερόμενους. Προκειμένου...

Euroleague
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

O COO της Euroleague, Έντουαρντ Σκοτ, μίλησε για το γεγονός ότι δεν υπάρχει εναλλακτικό format και εξήγησε τι θα ειπωθεί στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (5/11).

Ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της Euroleague, Έντουαρντ Σκοτ, ο οποίος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ως μέρος των τακτικών δραστηριοτήτων της, η EuroLeague πραγματοποιεί συχνές συνομιλίες, ομάδες εργασίας και συναντήσεις με πολλούς ενδιαφερόμενους.

Προκειμένου να αποφευχθούν λανθασμένες φήμες, κλήθηκε η τηλεδιάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα με τα εγχώρια πρωταθλήματα, έχοντας ως στόχο να μοιραστούμε και να συντονίσουμε πληροφορίες με τις ομάδες που παίρνουν μέρος στην Euroleague και στο EuroCup, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να σχεδιάσουμε καλύτερα τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Δεν υπάρχει πλάνο για εναλλακτικό format της διοργάνωσης όπως φημολογείται τις τελευταίες ημέρες».

Exit mobile version