EUROLEAGUE

Euroleague: Ισοπέδωσε την Φενέρ η Αρμάνι

Η Αρμάνι παρέμεινε στην κορυφή της Euroleague με την άνετη νίκη της επί της Φενερμπαχτσέ

euroleague
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Αρμάνι πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, για την 9η αγωνιστική της Euroleague.

Η φετινή σεζόν αδιαμφισβήτητα είναι η πιο αμφιλεγόμενη για τις δύο τουρκικές ομάδες. Η Φενερμπαχτσέ και η πρωταθλήτρια Εφές είναι απογοητευτικές.

Είτε παίζουν στην έδρα τους, είτε αγωνίζονται εκτός. Αυτή τη φορά η ομάδα του Τζόρτζεβιτς ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από την Αρμάνι με 68-43.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι γηπεδούχοι στην πρώτη περίοδο σημείωσαν μόλις τρεις πόντους (3-22). Μια απογοητευτική επίδοση για τα δεδομένα των Τούρκων.

Η ομάδα του Μεσίνα εκμεταλλεύτηκε την αστοχία της Φενέρ και έφτασε άνετα στην επικράτηση. Με αυτή τη νίκη διατηρήθηκε στην κορυφή της Euroleague και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 8-1. Ενώ οι γηπεδούχοι υποχώρησαν στο 3-6 στην βαθμολογία της Euroleague.

Τα στατιστικά της Φενερμπαχτσέ

Τα στατιστικά της Αρμάνι

Μονακό- Μπάγερν 94-71: Άνετα κι ωραία

Η Μονακό είχε πολυφωνία στην επίθεση και ήταν η απόλυτη κυρίαρχη στη νίκη της επί της Μπάγερν στο Πριγκιπάτο. Αυτή ήταν η 5η νίκη για τους Μονεγάσκους στη φετινή Euroleague (5-4 το ρεκόρ τους) και συνεχίζουν να παίρνουν ψυχολογία από την έδρα τους.

Οι γηπεδούχοι από την αρχή του αγώνα είχαν τον έλεγχο και δεν τον έχασαν σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο πρώτος σκόρερ με 18 πόντους.

Ρεάλ Μαδρίτης- Ζαλγκίρις Κάουνας 95-82: Πέντε λεπτά ήταν αρκετά

Η Ρεάλ σχεδόν αθόρυβα βρίσκεται στην τρίτη θέση της Euroleague με 7 νίκες και μόλις 2 ήττες. Η Ζαλγκίρις πίστεψε ότι θα μπορούσε να έφευγε με τη νίκη από τη Μαδρίτη, αλλά υπολόγιζε χωρίς… τον ξενοδόχο.

Η Ρεάλ στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα συγκεντρώθηκε στην άμυνα της, έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο και κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Exit mobile version