EUROLEAGUE

Euroleague: MVP της 7ης αγωνιστικής ο Χίγκινς (vid)

Ο Κόρι Χίγκινς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 7ης αγωνιστικής της Euroleague, με την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στη νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο Χίγκινς σκόραρε τους 24 από τους 27 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο και αστόχησε σε μόλις ένα σουτ σε ολόκληρο τον αγώνα. Πιο συγκεκριμένα είχε 4/5 δίποντα, 5/5 τρίποντα...

Euroleague
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Κόρι Χίγκινς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 7ης αγωνιστικής της Euroleague, με την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στη νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Χίγκινς σκόραρε τους 24 από τους 27 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο και αστόχησε σε μόλις ένα σουτ σε ολόκληρο τον αγώνα. Πιο συγκεκριμένα είχε 4/5 δίποντα, 5/5 τρίποντα και 4/4 ελεύθερες βολές. Επίσης έδωσε μια ασίστ και έκανε ένα κλέψιμο, συγκεντρώνοντας έτσι 33 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Διαβάστε επίσης: Καλάθης: Κορυφαίος όλων των εποχών στις ασίστ! (Vid)

Το καλύτερο index rating της 7ης αγωνιστικής της Euroleague ανήκει στον Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος στην ήττα της Βαλένθια από τον Παναθηναϊκό είχε 27 πόντους, 8 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 μπλογκ και συγκέντρωσε 41 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Δείτε εδώ τα highlights του Χίγκινς:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version