EUROLEAGUE

Euroleague: MVP της 8ης αγωνιστικής ο Τζέιμς(vid)

Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 8ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν ήταν μόνο ο MVP της νίκης της ΤΣΣΚΑ επί της Φενερμπαχτσέ, αλλά ολόκληρης της αγωνιστικής. Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 31 πόντους, έχοντας 6 στα 8 τρίποντα και 9/9 βολές. Επίσης ο Τζέιμς μοίρασε τέσσερις ασίστ, μοίρασε 2 ριμπάουντ, έκανε ένα...

Euroleague- Μάικ Τζέιμς
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 8ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν ήταν μόνο ο MVP της νίκης της ΤΣΣΚΑ επί της Φενερμπαχτσέ, αλλά ολόκληρης της αγωνιστικής.

Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 31 πόντους, έχοντας 6 στα 8 τρίποντα και 9/9 βολές. Επίσης ο Τζέιμς μοίρασε τέσσερις ασίστ, μοίρασε 2 ριμπάουντ, έκανε ένα κλέψιμο, κέρδισε επτά φάουλ και συγκέντρωσε 38 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο παίκτης με το υψηλότερο index rating ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου ο οποίος συγκέντρωσε 41 βαθμούς. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού σκόραρε 39 πόντους κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, αλλά οι “πράσινοι” ηττήθηκαν κι έτσι δεν κατάφερε να βγει εκείνος MVP της Euroleague.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version