EUROLEAGUE

Euroleague: Σούπερ Ζενίτ, νίκη και για Ούνικς

Η δεύτερη ημέρα της 7ης αγωνιστικής της Euroleague τα είχε όλα. Ανατροπές, τριαντάρες και μεγάλες διαφορές. Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Euroleague- Μάριο Χεζόνια
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στη Ρωσία έγιναν δύο μεγάλες ανατροπές, με την Ζενίτ και την Ούνικς να κερδίζουν Μπασκόνια και Ρεάλ αντίστοιχα. Ενώ στην Κωνσταντινούπολη η Εφές ξέσπασε και έδειξε ότι η πρωταθλήτρια της Euroleague εχει ακόμα σφυγμό.

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης- Μπασκόνια 83-54

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έκανε επική ανατροπή στην έδρα της και ένα σερί 24-0 κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα και τελικά τη νίκη επί της Μπασκόνια για την Euroleague.

Μπορεί το τελικό σκορ και η νίκη της Ζενίτ να φαντάζει εύκολη, όπως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ στα μέσα της δεύτερης περιόδου ήταν… τρομακτική. Σε άμυνα και επίθεση.

Για περισσότερα από το 6:30 λεπτά κράτησε χωρίς πόντο την Μπασκόνια και από το 21-30, με ένα σερί 24-0 βρέθηκε στο 45-30!

Και όχι μόνο αυτό η καλή άμυνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο που δέχθηκε μόλις 24 πόντους στην άμυνά της.

Τα στατιστικά της Ζενίτ

Τα στατιστικά της Μπασκόνια

Euroleague- Ούνικς Καζάν- Ρεάλ Μαδρίτης 65-58

Ακόμη μια ανατροπή έγινε στη Ρωσία, αλλά αυτή τη φορά στο Καζάν. Η Ούνικς περίπου τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ έχανε με 55-58.

Αυτό όχι μόνο δεν πτόησε τους γηπεδούχους, αλλά τους ώθησε να τρέξουν ένα σερί 10-0 και τελικά πανηγύρισε τη νίκη με 65-58 κόντρα στην «βασίλισσα».

Τα στατιστικά της Ούνικς

Τα στατιστικά της Ρεάλ

 

Αναντολού Εφές- Ζαλγκίρις 94-60

Η Εφές έδειξε ότι ακόμα έχει σφυγμό και διέλυσε την Ζαλγκίρις στην Κωνσταντινούπολη.  Σε μια από τις καλύτερες βραδιές της η Εφές υπενθύμισε σε όλους γιατί δεν πρέπει να την ξεγράψουν.

Μονακό- ΤΣΣΚΑ Μόσχας 97-80

Με επική ανατροπή η Μονακό έκανε τη μεγαλύτερη νίκη της στην Euroleague, επικρατώντας της ΤΣΣΚΑ με 97-80. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έδειχνε να έχει τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι Μονεγάσκοι είχαν διαφορετική άποψη.

Οι γηπεδούχοι με απίστευτο δεύτερο ημίχρονο διέλυσαν την ΤΣΣΚΑ, η οποία σκόραρε μόλις 28 πόντους και δέχθηκε 58!

Exit mobile version