EUROLEAGUE

Euroleague: Στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας και ο Γιούλ

Ο Σέρχιο Γιούλ είναι ο επόμενος παίκτης που βλέπει το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας στη Euroleague. Ο Ισπανός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης  δεν θα μπορούσε να λείπει καθώς έχει κατακτήσει μαζί της δύο τρόπαια στη Euroleague (2015-2018) και μία φορά αναδείχθηκε MVP της Regular Season (2017), όντας ένα από τα...

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Νοκ άουτ και ο Γιούλ (vids) Euroleague
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Σέρχιο Γιούλ είναι ο επόμενος παίκτης που βλέπει το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας στη Euroleague.

Ο Ισπανός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης  δεν θα μπορούσε να λείπει καθώς έχει κατακτήσει μαζί της δύο τρόπαια στη Euroleague (2015-2018) και μία φορά αναδείχθηκε MVP της Regular Season (2017), όντας ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια.

Ο Σέρχιο Γιολυλ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας στην Euroleague, με παίκτες – θρύλους.

Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μία επιβράβευση της δουλειάς μου και των επιτευγμάτων της Ρεάλ. Δεν θα ξεχάσω τα τρόπαια που κατακτήσαμε και την χαρά που δώσαμε στους φιλάθλους μας».

Exit mobile version