EUROLEAGUE

Euroleague: Θετικός ο Αντετοκούνμπο στη νίκη της Βιλερμπάν

Όλη η δράση της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague

Euroleague
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν πολύ καλός στη νίκη της Βιλερμπάν επί της Άλμπα, ενώ ο Μήτογλου βρέθηκε σε όχι και τόσο καλή μέρα στη νίκη της Αρμάνι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ούνικς Καζάν- Μονακό 80-88: Στην παράταση το «διπλό».

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το παιχνίδι στο Καζάν ανάμεσα στους νεοφώτιστους, Ούνικς και Μονακό. Οι Μονεγάσκοι κατάφεραν και έφυγαν με τη νίκη στις αποσκευές τους, επικρατώντας 88-80 των γηπεδούχων στην παράταση.

Η Μονακό έφτασε στο 2-0, ενώ η Ούνικς έπεσε στο 0-2. Ο Ντόντα Χολ οδήγησε τη Μονακό στη νίκη με 16 πόντους και ακολούθησε ο Μάικ Τζέιμς με 14.

Από την Ούνικς ξεχώρισε ο Μάριο Χεζόνια με 17 πόντους.

Εφές- ΤΣΣΚΑ 96-100: Της χάλασε το πάρτι

Η Εφές πριν από το τζάμπολ του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ είδε τον Εργκίν Αταμάν να παίρνει το βραβείο για τον προπονητή της σεζόν 2020-2021. Αλλά η ομάδα του Ιτούδη τους χάλασε τη φιέστα.

Η ΤΣΣΚΑ είχε τον απόλυτο έλεγχο στις τρεις πρώτες περιόδους, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο η Εφές έκανε την αντεπίθεσή της. Οι 28 πόντοι που σκόραρε και το 11-1 επιμέρους στο τελευταίο λεπτό δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Άλμπα Βερολίνου- Βιλερμπάν 67-71: Ξεχώρισε ο Αντετοκούνμπο

Για ακόμη μια βραδιά ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός στη νίκη της Βιλερμπάν και μαζί με τους Τζόουνς και Οκόμπο οδήγησαν την ομάδα τους στο «διπλό» με 71-67 στο Βερολίνο.

Ο Κώστας βρέθηκε 16 λεπτά στο παρκέ και είχε 9 πόντους (3/3 δίποντα, 3/3 βολές) και μάζεψε 4 ριμπάουντ, ενώ έκανε και δύο μπλοκ. Συνολικό συγκέντρωσε 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και ήταν δεύτερος πίσω από τον Τζόουνς που ήταν πρώτος σκόρερ  με 24 πόντους.

Μπασκόνια- Αρμάνι 64-78: Ήττα πριν τον Παναθηναϊκό

Η Μπασκόνια ηττήθηκε στην έδρα της από την Αρμάνι Μιλάνο και πλέον το ρεκόρ της στην Euroleague είναι 2-0.

Οι Βάσκοι την Τρίτη υποδέχονται στην έδρα τους τον Παναθηναϊκό και θέλουν να βρουν την πρώτη του νίκη για φέτος.

Για τους Μιλανέζους κορυφαίος της βραδιάς ήταν ο Νίκολο Μέλι με τους 10 πόντους, τα 5 ριμπάουντ και τις 3 ασίστ που έδωσε. Ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε για 14 λεπτά στο παρκέ σκόραρε 8 πόντους, όμως είχε πέντε λάθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Euroleague- 2η αγων.: Βαθμολογία και αποτελέσματα

Exit mobile version