EUROLEAGUE

Euroleague: Τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Μια εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ ξημερώνει και οι ελληνικές ομάδες προετοιμάζονται για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις σε Euroleague, BCL και EuroCup.  Η Ζαλγκίρις, αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Euroleague (4/2), επικράτησε εκτός έδρας 77-74 της Πιένο. Εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 19-2. Ο Χέις με 15 πόντους και ο Ρίβερς με 13 ήταν...

Euroleague
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μια εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ ξημερώνει και οι ελληνικές ομάδες προετοιμάζονται για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις σε Euroleague, BCL και EuroCup. 

Η Ζαλγκίρις, αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Euroleague (4/2), επικράτησε εκτός έδρας 77-74 της Πιένο. Εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 19-2. Ο Χέις με 15 πόντους και ο Ρίβερς με 13 ήταν οι πρώτοι σκόρερ.

Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (5/2), Ερυθρός Αστέρας έχει μεγάλο ντέρμπι απόψε κόντρα στην Παρτιζάν. Η Νίμπουρκ, αντίπαλος του Περιστερίου την Τρίτη (4/2) στο BCL νίκησε άνετα την Παρντούμπιτσε με 109-87.

Οι Χρούμπαν (22 πόντοι), Χάνκινς (19π) ήταν οι πρώτοι σκόρερ της πρωταθλήτριας Τσεχίας που προηγείται στην βαθμολογία με 22-0.

Η Τέλεκομ Μπον, αντίπαλος του ΠΑΟΚ (4/2) στο BCL, υπέστη βαριά ήττα (85-66) στην έδρα της Κράιλσχαϊμ. Ο Φρέιζερ (14π) ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας που βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 3-14!!!

Η Βλοκλάβεκ, αντίπαλος της ΑΕΚ μεθαύριο για το BCL, νίκησε 76-70 την Μπίντγκοζ (Ντόου 22, Λέντο 19). Βρίσκεται στη δεύτερη θέση (15-4) της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Πολωνίας.

Τέλος η Μπρέσια, αντίπαλος του Προμηθέα την Τετάρτη (5/2) για το Eurocup, ηττήθηκε 63-56 στην έδρα της Τρέντο. Οι Αμπάς (11π), Κέιν και ΛαΚιντάνα (από 10π) ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Μπρέσια που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 13-7, ισόβαθμη με την Αρμάνι Μιλάνο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version