Ιβάνοβιτς: «Τυπική ομάδα Euroleague ο Ολυμπιακός»


Νίκος Μπουρλάκης

Ιβάνοβιτς: «Τυπική ομάδα Euroleague ο Ολυμπιακός»


Λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (Πέμπτη 26/11-21:00) ο προπονητής της Μπασκόνια, Ντούσκο Ιβάνοβιτς στάθηκε στην ποιότητα και την εμπειρία της ελληνικής ομάδας.

Βεβαίως ο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε και στη δική του ομάδα, εξηγώντας ότι σε κάθε αγώνα θα πρέπει να βελτιώνεται.

«Ο Ολυμπακός έχει δημιουργήσει φέτος μια ομάδα αθλητική, που όλοι οι παίκτες τρέχουν καλά στο παρκέ, παίζουν πολύ καλή άμυνα. Είναι μια τυπική ομάδα Euroleague, με παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία, όπως ο Σπανούλης, ο Σλούκας, ο Παπανικολάου και παίκτες που μπορούν να τρέξουν και να παίξουν πολύ καλά στην άμυνα» είπε ο Μαυροβούνιος προπονητής και κατέληξε:

«Πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι εάν θέλουμε να κερδίζουμε, έχοντας την αποστολή να κερδίσουμε κάτι φέτος. Έχω αυτή την αποστολή και πρέπει να σκέφτονται το ίδιο και οι παίκτες μου. Αυτό σημαίνει ότι σε αυτό το κομμάτι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε όλο και καλύτεροι. Ειδικά για αυτό το παιχνίδι, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τις χαμένες μπάλες και το τρανζισιον παιχνίδι τους. Αυτά είναι δύο στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε πολύ, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras