EUROLEAGUE

«Καρφί» Τίμα για Παναθηναϊκό: «Άλλη ομάδα εντός, άλλη εκτός»

Ο παίκτης της Χίμκι, Γιάνις Τίμα τόνισε οτι ο Παναθηναϊκός δείχνει διαφορετικό πρόσωπο εντός και διαφορετικό εκτός έδρας στην Euroleague.

«Καρφί» Τίμα για Παναθηναϊκό: «Άλλη ομάδα εντός, άλλη εκτός»
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Χίμκι υποδέχεται την Τρίτη (29/10, 19:00) τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιάνις Τίμα να στέκεται στο γεγονός ότι το «τριφύλλι» παρουσιάζεται πιο αδύναμο όταν αγωνίζεται μακριά από το ΟΑΚΑ.

Ο Λετονός φόργουορντ είπε αρχικά: «Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει κάποιες αλλαγές. Έχουν έναν νέο προπονητή και νέους παίκτες, αλλά το στυλ τους παραμένει ίδιο. Παίζουν γρήγορο και επιθετικό μπάσκετ. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός στην έδρα του και εκτός έδρας δεν είναι ίδια ομάδα, όπου η μεγαλύτερη στήριξη έρχεται εντός έδρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πεδουλάκης: «Σε σωστό δρόμο ο Παναθηναϊκός για τα εκτός έδρας ματς»

Για να συνεχίσει: Η σεζόν μόλις άρχισε και όλες οι ομάδες προσπαθούν να παίζουν μαζί, οι παίκτες να βρίσκουν ο ένας τον άλλο, έτσι αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι καμία ομάδα της λίγκας βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της. Η Χίμκι δεν έχει προπονηθεί με γεμάτο ρόστερ, έτσι ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί το συντομότερο», κατέληξε ο Τίμα που αγωνίζεται στη Χίμκι ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version