EUROLEAGUE

Κουρτινάιτις: «Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο»

Η Χίμκι φιλοξενεί αύριο (29/12, 19:00) στη Μόσχα τον Ολυμπιακό και ο Ρίμας Κουρτινάιτις μίλησε για την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Κουρτινάιτις τόνισε: «Η πρόσφατη νίκη επί της Πάρμα μας έδωσε αυτοπεποίθηση επειδή ο τελευταίος μήνας ήταν πολύ δύσκολος για εμάς. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα διαφορετικού επιπέδου και το...

Χίμκι- Ρίμας Κουρτινάιτις
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Χίμκι φιλοξενεί αύριο (29/12, 19:00) στη Μόσχα τον Ολυμπιακό και ο Ρίμας Κουρτινάιτις μίλησε για την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Κουρτινάιτις τόνισε: «Η πρόσφατη νίκη επί της Πάρμα μας έδωσε αυτοπεποίθηση επειδή ο τελευταίος μήνας ήταν πολύ δύσκολος για εμάς. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα διαφορετικού επιπέδου και το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Ανεβαίνουμε αργά το λόφο. Θεωρώ ότι όλοι θα είναι καλά.

Ο Ολυμπιακός παίζει μόνο στην Euroleague, έτσι μερικές φορές τα επιτυχημένα παιχνίδια δίνουν τη θέση τους σε όχι πολύ πετυχημένα. Έχουν τραυματίες και άρρωστους παίκτες, εμείς έχουμε κάποιους μικροτραυματισμούς. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα με καλό προπονητή και έχει πολλή εμπειρία στην Ευρωλίγκα, καθώς έχει σταθερή θέση. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο».

Exit mobile version