EUROLEAGUE

ΛεΝτέι: Κλείνει στην Ζαλγκίρις Κάουνας

Ο Ζακ ΛεΝτέι βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κι αυτός είναι η Ζαλγκίρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. 

ΛεΝτέι
ΛεΝτέι
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ζακ ΛεΝτέι βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κι αυτός είναι η Ζαλγκίρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. 

Ο Αμερικανός φόργουορντ που αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κάουνας και τη Ζαλγκίρις. Ο ΛεΝτέι μπορεί να είχε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο ο Ολυμπιακός επέλεξε να τον αφήσει ελεύθερο στην αγορά.

Η Ζαλγκίρις δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και άμεσα προσέγγισε τον Αμερικανό φόργουορντ. Μάλιστα οι δύο πλευρές όπως φαίνεται κατέληξαν σε συμφωνία και σύντομα αναμένεται και επίσημα η ανακοίνωση του από τη Λιθουανική ομάδα.

Ο ΛεΝτέι λοιπόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, την Ευρωλίγκα, αλλά αυτή τη φορά με τα πράσινα. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά την αποχώρηση του Άαρον Γουάιτ βρήκε πως θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε.

Ο 25χρονος φόργουορντ την περασμένη σεζόν είχε κατά μέσο όρο 9,7 πόντους, με 57% στο δίποντο, 35,7% στο τρίποντο και 78,1% στις βολές, ενώ μάζευε 4 ριμπάουντ ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα.

Μάλιστα το ενδιαφέρον της Ζαλγκίρις για τον Αμερικανό είχε γίνει γνωστό πριν περίπου ένα μήνα, όταν το είχε αποκαλύψει ο γνωστός Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας

Το επίμαχο tweet:

«Ο Ζακ ΛεΝτέι βρίσκεται στο ραντάρ της Ζαλγκίρις. Ο ΛεΝτέι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά το μέλλον τους στους «κόκκινους» παραμένει αμφίβολο. Ο ΛεΝτέι μπορεί να βγει στην αγορά αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να τον αφήσει ελεύθερο μέχρι τις 10 Ιουλίου», έγραψε στο προσωπικό του Twitter.

Exit mobile version