EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: «Να παίξουμε καλύτερα, για να φτάσουμε εκεί που θέλουν όλοι»

Μεγαλύτερη συγκέντρωση ώστε να αποφύγει τα άσχημα διαστήματα τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πως πρέπει να έχει η Φενέρμπαχτσέ, ώστε να πάρει τη νίκη στο Game 4 με την Μπασκόνια (26/04, 22:00) και να αποφύγει το… αγχωτικό do or die ματς στην Τουρκία. Ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης εξήγησε: «Έχουμε ακόμα μία ευκαιρία να τελειώσουμε τη σειρά...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μεγαλύτερη συγκέντρωση ώστε να αποφύγει τα άσχημα διαστήματα τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πως πρέπει να έχει η Φενέρμπαχτσέ, ώστε να πάρει τη νίκη στο Game 4 με την Μπασκόνια (26/04, 22:00) και να αποφύγει το… αγχωτικό do or die ματς στην Τουρκία.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης εξήγησε: «Έχουμε ακόμα μία ευκαιρία να τελειώσουμε τη σειρά και να βρεθούμε εκεί που θέλουν όλοι να φτάσουν: στο Final Four. Για να τα καταφέρουμε, πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με το τρίτο ματς, να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας και να αποφύγουμε τα άσχημα διαστήματα».

Από την πλευρά του, ο Νικολό Μέλι επεσήμανε: «Δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί στο Game 3. Θα έπρεπε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι διαφορετικά. Το τέταρτο θα είναι ακόμη πιο δύσκολο ματς κι αυτό σημαίνει πως οφείλουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

Exit mobile version