EUROLEAGUE

Πάντερ: Αρνήθηκε την πρόταση του Ερυθρού, πάει στην Αρμάνι

Σύμφωνα με το Sportando ο Κέβιν Πάντερ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα και θα φτιάξει βαλίτσες για το Μιλάνο και την Αρμάνι. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε έρθει με βλέψεις στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι εμφανίσεις του δεν ήταν ικανοποιητικές και τον Δεκέμβρη του 2019 έφυγε από την ομάδα του Πειραιά. Αμέσως ο Ερυθρός Αστέρας...

Κέβιν Πάντερ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σύμφωνα με το Sportando ο Κέβιν Πάντερ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα και θα φτιάξει βαλίτσες για το Μιλάνο και την Αρμάνι.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε έρθει με βλέψεις στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι εμφανίσεις του δεν ήταν ικανοποιητικές και τον Δεκέμβρη του 2019 έφυγε από την ομάδα του Πειραιά.

Αμέσως ο Ερυθρός Αστέρας κινήθηκε για την απόκτηση του και ο Πάντερ, με προπονητή τον Ντράγκαν Σάκοτα (είχαν συνυπάρξει και στην ΑΕΚ την χρονιά που σήκωσε το BCL) «έβγαλε μάτια».

Ο Κέβιν Πάντερ στον Ερυθρό Αστέρα άρχισε να πρωταγωνιστεί. Στην πρώτη εμφάνιση με τον Ερυθρό στην Euroleague σημειώσε 15 πόντους (κόντρα στην Μπάγερν), ενώ στην Γαλλία έγινε ο ήρωας της τελευταίας στιγμής με το μεγάλο τρίποντο που χάρισε τη νίκη στους Σέρβους.

Ο Αμερικανός γκαρντ «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι με του 24 πόντους που σημείωσε, σπρώχνοντας την ομάδα του στη νίκη. Και μάλιστα έκανε δύο ρεκόρ καριέρας σ’ αυτόν τον αγώνα. Σε πόντους (24) και αξιολόγηση (28).

Πλέον ο Πάντερ ετοιμάζεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα για την Αρμάνι Μιλάνο, του Έτορε Μεσίνα.

 

 

Exit mobile version