EUROLEAGUE

«Πρόβλημα με τις βίζες στην Εφές για την Κολωνία»

Πρόβλημα φαίνεται πως έχει να αντιμετωπίσει η Εφές στο προσεχές Final Four της Κολωνίας και όπως αναφέρει η fanatik πρόκειται να γίνει ένα μεγάλο σκάνδαλο. 

Με 8 σερί νίκες και 11 στους τελευταίους 12 αγώνες η Εφές δείχνει αποφασισμένη να πάρει αυτό που άφησε σε εκκρεμότητα πέρυσι λόγω της πανδημίας.
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σοβαρό πρόβλημα φαίνεται πως έχει να αντιμετωπίσει η Εφές στο προσεχές Final Four της Κολωνίας (28-30 Μαΐου) και όπως αναφέρει η fanatik πρόκειται να γίνει ένα μεγάλο σκάνδαλο. 

Οι γερμανικές Αρχές απέρριψαν το αίτημα της Αναντολού Εφές που είχε αποστείλει για τις βίζες των μελών και των οικογενειών των αθλητών. Όπως επίσης και για τους δημοσιογράφους που θέλουν να καλύψουν το Final Four της Euroleague, αλλά ακόμα δεν ξέρουν τι θα γίνει με τις βίζες τους.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η Euroleague και άνθρωποι από το κρατίδιο της Κολωνίας έχουν κάνει πολλές προσπάθειες για να διορθωθεί το πρόβλημα, ωστόσο φαίνεται πως ακόμα τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο δεν έχουν πρόβλημα κι έτσι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα βρίσκεται κανονικά στη γερμανική πόλη.

Exit mobile version