EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποδεκατισμένη κόντρα στην Αρμάνι

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ταξιδέψει στην Ιταλία για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (3/3) και ο Πάμπλο Λάσο δεν θα έχει πέντε παίκτες στη διάθεση του.  Αποδεκατισμένη και με εντεκάδα θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αρμάνι, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορονοϊού....

Λάσο- Ρεάλ Μαδρίτης-Euroleague
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ταξιδέψει στην Ιταλία για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (3/3) και ο Πάμπλο Λάσο δεν θα έχει πέντε παίκτες στη διάθεση του. 

Αποδεκατισμένη και με εντεκάδα θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αρμάνι, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορονοϊού.

Ο λόγος για τους Σέρχιο Γιουλ, Φαμπίεν Κοζέρ, Γκάμπριελ Ντεκ, Άντονι Ράντολφ και Τζόρνταν Μίκι, οι οποίοι έμειναν στη Μαδρίτη και ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή.

Ο Έτορε Μεσίνα είχε δηλώσει για αυτό το παιχνίδι:

«Αντιμετωπίζουμε μία φανταστική ομάδα σε ένα παιχνίδι που έχει σπουδαία βαθμολογική σημασία για την ομάδα μας. Προφανώς, θα είναι παράξενο να παίζουμε σε άδειο γήπεδο και η ομάδα που θα προσαρμοστεί καλύτερα και γρηγορότερα θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη.

Για εμάς, είναι σημαντικό να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να περιορίσουμε τους σουτέρ της, στην προσπάθειά μας να επικρατήσουμε».

Exit mobile version