EUROLEAGUE

Αλλαγή δεδομένων: «Ανανεώνει με Turkish Airline η Euroleague για πέντε χρόνια»

Αλλαγή δεδομένων όσον  αφορά την χορηγική σχέση της Euroleague με τον βασικό χορηγό της εδώ και χρόνια που είναι η Turkish Airlines; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αποσύρεται η Turkish Airlines από την Euroleague, επαφές με Gazprom» Χθες (Τρίτη 2/6) σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet η αεροπορική εταιρεία βρισκόταν πολύ κοντά στην αποχώρηση της από την κορυφαία διασυλλογική...

Τουρκικός Τύπος: «Ανανεώνει με Turkish η Euroleague για πέντε χρόνια»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αλλαγή δεδομένων όσον  αφορά την χορηγική σχέση της Euroleague με τον βασικό χορηγό της εδώ και χρόνια που είναι η Turkish Airlines;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αποσύρεται η Turkish Airlines από την Euroleague, επαφές με Gazprom»

Χθες (Τρίτη 2/6) σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet η αεροπορική εταιρεία βρισκόταν πολύ κοντά στην αποχώρηση της από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Τώρα έρχεται ένα άλλο δημοσίευμα και πάλι από την Τουρκία έρχεται να δώσει νέα διάσταση στο θέμα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα haberturk.com, ο Τζόρντι Μπερτομέου έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της Turkish Airlines Ιλκέρ Ατσί, για επέκταση της συμφωνίας για πέντε ακόμη χρόνια, όσον αφορά την βασική χορηγία της Euroleague.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι μέσω της συμφωνίας αυτής, θα υπάρξει αύξηση των εσόδων για τις ομάδες που μετέχουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, χωρίς να αναφέρει όμως τα ποσά που θα λάβουν.

Exit mobile version