EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Νέο πειθαρχικό παράπτωμα από τον Τζέιμς

Ο Μάικ Τζέιμς υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα και η παραμονή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι στον «αέρα». Ο Τζέιμς είχε ένα πολύ έντονο με τον Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και συμπαίκτες του στην ΤΣΣΚΑ μετά τη λήξη και την ήττα από την Φενέρμπαχτσε. Σε εκείνο το σημείο μπήκαν στη μέση οι ψυχραιμότεροι για να μην...

Τζέιμς- ΤΣΣΚΑ- NBA
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Μάικ Τζέιμς υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα και η παραμονή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι στον «αέρα».

Ο Τζέιμς είχε ένα πολύ έντονο με τον Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και συμπαίκτες του στην ΤΣΣΚΑ μετά τη λήξη και την ήττα από την Φενέρμπαχτσε.

Σε εκείνο το σημείο μπήκαν στη μέση οι ψυχραιμότεροι για να μην επεκταθεί το θέμα. Ωστόσο στην ομάδα της Μόσχας υπάρχει έντονος προβληματισμός για την συμπεριφορά του Αμερικανού γκαρντ.

Αυτό είναι το δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα μέσα σε μερικούς μήνες για τον Τζέιμς και το μέλλον του είναι αβέβαιο, καθώς ο Δημήτρης Ιτούδης τον είχε στηρίξει την πρώτη φόρα. Μένει να δούμε να θα το κάνει και τώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές μέρες ο Τζέιμς έχασε τον παππού, ο οποίος ήταν αυτός που τον μεγάλωσε και η ΤΣΣΚΑ δεν του έδωσε άδεια για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

 

Exit mobile version