EUROLEAGUE

Βαθμολογία Euroleague: Eκτός τετράδας ο Ολυμπιακός

Δείτε τη βαθμολογία της Euroleague, ύστερα από την πρώτη εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα για την 23η αγωνιστική.

Βαθμολογία Euroleague: Eκτός τετράδας ο Ολυμπιακός
Βαθμολογία Euroleague: Eκτός τετράδας ο Ολυμπιακός
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Euroleague: «Άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει» λέει ο φιλόσοφος λαός. O Ολυμπιακός έως τώρα είχε προφυλάξει απόλυτα το ΣΕΦ, ωστόσο ο Ερυθρός Αστέρας του έσπασε το αήττητο.

Με αυτόν τον τρόπο, οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την 3η διαδοχική τους ήττα, υποχωρώντας στο 12-8, με αποτέλεσμα ο στόχος της τετράδας και του πλεονεκτήματος της έδρας να δυσκολεύει.

Από την άλλη, οι Σέρβοι επέστρεψαν στις επιτυχίες προερχόμενοι από 4 ήττες σε 5 παιχνίδια, έχοντας νικήσει την ελληνική ομάδα και στο Βελιγράδι.

Από ‘κει και πέρα, με ένα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο η Ζενίτ επικράτησε της Αναντολού Εφές, έκανε το 2/2 στα μεταξύ τους παιχνίδια και πήρε ισχυρό προβάδισμα για την τετράδα της διοργάνωσης.

Το τρίτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με την Μπαρτσελόνα να παίρνει μια άνετη εντός έδρας νίκη επί της Βιλερμπάν υπό το βλέμμα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Πέμπτη (27/1)

Ζενίτ – Αναντολού Εφές 76-67

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 72-76

22:00 Μπαρτσελόνα – Βιλερμπάν 84-71

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε αναβλήθηκε

Παρασκευή (28/1)

18:00 Ούνιξ Καζάν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

20:00 Μονακό – Ρεάλ Μαδρίτης

21:00 Παναθηναϊκός – Μπασκόνια

21:30 Μιλάνο – Ζαλγκίρις

21:30 Μπάγερν – Άλμπα

Η βαθμολογία της Euroleague

 

 

Exit mobile version